?

Log in

No account? Create an account
rosxiel
31 December 2020 @ 08:26 am

Starting now..I will friend-locked my journal...except for the scans that I rarely sharing...I won't locked that post...
I locked my journal because the contain of my journal mostly contain of my personal interest...so I don't want other people that don't know about me to read about it...hehehehehe.....
Thank you for the attention..^^

layout: neen
 
 
rosxiel
01 February 2017 @ 10:24 pm
Hi All,

Starting now, I will share some places that I visited in Japan in my last trip.

As I lived in Kofu, Yamanashi for 2 years then I will start from there.

Maybe many of you are not really familiar with Yamanashi Perfecture. It located near Mt. Fuji and surrounded by mountains. So if you like to enjoy nature then this place is great!

Even though I lived for 2 years in Yamanashi but last August was the first time I visited Akeno Himawari Batake (I was too focus on part time work so didn't really have time to visit many places). And it's fantastic! Unfortunately, the Sunflowers are only bloom in summer. So the best time to come is of course! SUMMER!

So where is Akeno Himawari Batake?

It located in Northwest of Yamanashi Perfecture, Hokuto City. It's well known as the sunniest place in Japan. And because of the sunlight production in that area, the place is blessed with +/- 290,000 blooming sunflowers from Late July to August. This place is also promoted by the local government so when I went to Akeno, there were many local tourist from around Yamanashi even some of them came from Tokyo.

IMG_3289 copy.jpg

IMG_3281 copy.JPG

IMG_3278.jpg

How to get there?

From Shinjuku Station ride a train on JR Chuo Line ( You can take the Azusa or Kaiji limited express train that bound from Shinjuku to Matsumoto or normal train) to Nirasaki Station. It's around 2600 yen I think.

From Nirasaki Station, you can take a bus that written 「茅ヶ岳・みずがき田園バス」 to Heidi's Village Clara Kan. It takes around 25 minutes to arrive.

Or you can take taxi for around 20 minutes from Nirasaki Station.



For more information you can visit: http://bit.ly/2kgXWDC

See you on the next post!



 
 
Current Mood: goodgood
 
 
rosxiel
Hello All,

In order to share my love for Sandaime J Soul Brothers, here is their newest performance on Music Station.



The youtube video contains dailymotion link to watch the full version and the download link.

or You can directly download on: http://www.mediafire.com/download/a0f95djy0axketx/3JSB_MugenRoad.mp4

Enjoy!

 
 
rosxiel
27 April 2015 @ 10:16 am
Hello,

Kali ini aku ingin membahas tentang manfaat “MADU” bagi kesehatan manusia.
Madu merupakan cairan kental yang dihasilkan oleh lebah ataupun serangga lain dari nektar bunga, menyerupai sirup tetapi rasa yang dihasilkan madu lebih manis. Rasa manis tersebut hadir karena terdapat substansi monosakarida, glukosa dan fruktosa yang mana ketiganya juga sama memberikan rasa manis pada gula (http://cakrawalasehat.blogspot.com/). Oleh karena itu, banyak orang yang mengatakan bahwa dibandingkan menggunakan gula sebagai pemanis, lebih baik menggunakan madu karena selain rasa manisnya membuat nikmat tetapi juga memiliki nilai gizi serta manfaat bagi kesehatan.

Beberapa manfaat dari madu (http://manfaatmadu.com/) adalah:
·         Madu untuk Sumber energi
·         Madu Seefektif glukosa
·         Madu untuk Penyembuh luka
·         Madu Sebagai antibiotik
·         Madu untuk Membunuh kuman
·         Madu untuk Terapi
·         Madu untuk Mengobati borok
·         Madu untuk Antioksidan
·         Madu untuk Awet muda

Selain manfaat madu bagi kesehatan tubuh manusia seperti diatas, ternyata khasiat madu juga sangat baik bagi kulit kita loh! Apalagi bagi kita yang sering beraktifitas di luar ruangan yang kulitnya membutuhkan gizi yang cukup agar tetap terlihat indah. Kenapa ya madu itu bagus bagi kulit kita? Karena madu memiliki tekstur yang lembut, kandungan madu sangat kaya akan vitamin, mineral, antioksidan dan potasium yang dapat digunakan sebagai pelembab, penyegar bahkan masker wajah. Kandungan madu tak hanya dapat menjaga keindahan kulit dan mencegah penuaan dini tapi dapat juga menjaga keindahan kulit rambut.

Nah! Ada salah satu produk kesehatan kulit dari Indonesia yaitu Natural Honey Hand and Lotion yang menggunakan bahan dasar madu sehingga dengan menggunakan lotion mereka, kita juga dapat merasakan manfaat madu.

Natural Honey memiliki 4 varian yang semuanya mengandung madu namun dengan manfaat yang berbeda:




Berhubung aku selalu beraktifitas di luar ruangan, aku memilih Natural Honey Antioxidant sebagai lotion untuk melindungi kulitku.


Lotion ini memiliki tekstur yang lembut dan wanginya juga tidak menyengat loh!Apalagi yang paling penting bagiku adalah lotionnya tidak lengket di kulit. Pokoknya sangat recommended!
Produk-produk Natural Honey dapat diperoleh di Giant, Hypermart dan Carrefour yang ada disekitar kita ya.
Oh ya, aku sedang ikutan “Beauty Benefits of Honey” Blog Competition yang info lengkapnya bisa kamu lihat di https://www.facebook.com/BBLOGID

Hadiahnya kompetisi ini menarik loh! Kalau jadi pemenang, kita bisa ikut Honey’s Journey Beauty Trip bersama para blogger-blogger yang lain loh! Untuk melihat Honey’s Journey bisa klik link dibawah ini ya.

berpartisipasi dalam "Beauty Benefits of Honey” Blog Competition [2]



-XOXO-
 
 
rosxiel
09 December 2014 @ 03:33 pm
Heey,

Baru pertama kali nih bikin blog dan ikutan Blog Competition yang diadakan oleh LYTO dan B Blog Indonesia. Pertama-tama aku mau ajak yang baca untuk ikutan juga nih kompetisi, gimana sih caranya? Semua ketentuan sudah tercantum dengan jelas di poster berikut ya:
10801880_313408205527688_3813782195281768738_n

Nah! Apa nih hadiahnya?
10850029_313408225527686_8864716105776152353_n

Menarik kan? Kalau mau ikutan, bisa kunjungi Facebook B Blog (https://www.facebook.com/BBLOGID) untuk keterangan lebih lanjut.

Sekarang masuk ke poin utama ya. Yang kali ini ingin aku bahas adalah mengenai kostum dari berbagai karakter yang ada di RF Online ini. Jelas, kostum mereka sangat menarik dan bervariasi. Berhubung ada beberapa negara yang ada di dalam RF Online ini, maka aku pilih BELLATO Union sebagai salah satu subjek utama artikel ini. Kenapa pilih negara ini? Alasannya sih mudah, soalnya aku pake negara ini pas maininnya.^^
28152847688
Pasukan BELLATO Union

Jadi seperti yang kalian semua sudah pada tahu nih kalau di RF Online itu ada beberapa kelas yaitu: Warrior, Ranger, Spiritualist, and Specialist. Dan untuk menunjukkan kelasnya, kostum yang mereka pakai juga berbeda-beda loh. Nih, ada beberapa kelas karakter yang aku suka banget kostumnya.

miler
Miler

chandra
Knight

commando
Commando

Sniper
Sniper

Gimana keren kan? Selain itu, secara keluruhan, ada juga loh Cosplayer yang niruin gaya mereka dan keren. Bisa dilihat disini:

rf_online__bellato_warrior_by_z3llll-d4qpbi4
Cosplayer RF Online

Pokoknya RF Online itu keren tanpa batas deh.

Kalian juga harus ikutan ya kompetisi ini..YUK!!!


credit: http://rfonline.gamescampus.com/
credit: google.com

VOTE DISINI YA:

“RF Online Indonesia”


 
 
 
rosxiel
17 February 2009 @ 07:34 pm
My livejournal has new layout.....
It's Maomao....he is so cute...^^
I often change my layout....^^
I wan to try to make my own layout but I don't have time nowadays....in the begining I thought I have time but....
my assignment waiting for me...T.T.....
Thanks to:june_natsuyuki to make this layout....


Tags:
 
 
Current Location: My room #2
Current Mood: okayokay
Current Music: Lucky Man--Arashi
 
 
rosxiel
26 December 2008 @ 04:21 pm
When I looked up inboys_paper , there is no Junon January 2009...
If I'm not wrong...there is only a Miura Haruma scans...so I think I will share it.....
I also added akai ito booklet and Maki Horikita...

Junon January 2009

Including:
AAA-Nissy and Atae Shinjiro
Mizushima Hiro
Eiji Wentz
Teppei
D-Boys (Nakamura Yuichi, Seto Koji, Igarashi Shunji)
Sato Takeru
Yamamoto Yusuke
Mizobata Junpei
Kanata Hongo
Okada Masaki
Oguri Shun
Miura Shohei
Takeda Kouhei and Aiba Hiroki

 



      

I split it..into 6 parts....
AAA, Mizuhima Hiro, Wentz Eiji, Teppei
D-Boys (Nakamura Yuichi, Koji Seto, Igarashi Shunji)
Sato Takeru, Yamamoto Yusuke
Okada Masaki, Miura Shohei, Oguri Shun
Mizobata Junpei, Kanata Hongo, Aiba and Takeda
Maki Horikita, Akai ito booklet

I'm sorry that I can't show all the preview because my internet connection is very slow....
So I just upload a few scans.....

Feel free..whether you want to credit me or not..it's up to you..^^
Comments are *love*

Enjoy ^__^

If there is any broken link...please let me know...Thanks...


 
 
Current Location: home
Current Mood: excitedexcited
Current Music: Music!!!--AAA
 
 
rosxiel
24 December 2008 @ 02:14 pm
The first scan post from me....

Including :
Haruma Miura
Mizobata Junpei
Koike Teppei
Miura Shohei
Sato TAkeru
Hiro Mizushima
Okada Masaki
Takahiro Nishijima and Atae Shinjiro
Seto Koji
Kanata Hongo
W-inds
Oguri Shun

Added...




Best Shot File 2008

 
For the scans : MF

Feel free...whether you want to credit it or not...
Comments are *love*

enjoy ^__^

 
 
Current Location: Computer's room
Current Mood: boredbored
Current Music: Do me crazy--Tsubasa Imai
 
 
rosxiel
 
Behold... My Future
  I will marry Takahiro Tasaki.  
  After a wild honeymoon, We will settle down in London in our fabulous Mansion.  
  We will have 1 kid(s) together.  
  Our family will zoom around in a Green Porsche.
  I will spend my days as a Owner of Hotel, and live happily ever after.  
 
whats your future